Αναστολή εκπαιδευτικών δράσεων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε το Κοινωνικό Πολύκεντρο, με αίσθημα ευθύνης και εφαρμόζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία προβλέπουν αναστολή λειτουργίας δύο εβδομάδων για όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας, αποφάσισε την αναστολή όλων των προγραμματισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων του.

 

Πιο συγκεκριμένα αναστέλλονται, μέχρι νεωτέρας, όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις, με τίτλο «Συνδικαλιστική Ι – Οικονομικές εξελίξεις και Δημόσιος τομέας», που υλοποιεί το Κοινωνικό Πολύκεντρο στις πόλεις: Θεσσαλονίκη (2 τμήματα), Ιωάννινα (2 τμήματα), Κοζάνη (1 τμήμα), Λάρισα (2 τμήματα), Άρτα (1 τμήμα) και Σέρρες (1 τμήμα), στο πλαίσιο της Πράξης: «Δράσεις ενίσχυσης της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ».

 

Οι ανωτέρω δράσεις θα ολοκληρωθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν, για τις όποιες εξελίξεις, με νεότερο μήνυμα του Κοινωνικού Πολύκεντρου.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για τυχόν διευκρινήσεις.

 

Επίσημη Ανακοίνωση

 

 

Check Also

Αποτελέσματα ένταξης στο Μητρώο Ερευνητών του Κοινωνικού Πολύκεντρου 31/10/2022

Επεξεργασία αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέχρι και 24/10/2022 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 16ΗΣ /27-10-2022 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ …