Αναβολή Εκδηλώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβολή Εκδηλώσεων

«Εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και στο Συνταξιοδοτικό»

 

Η ΑΔΕΔΥ, το Κοινωνικό Πολύκεντρο και τα Νομαρχιακά Τμήματα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας, Μεσσηνίας και Πρέβεζας, με αίσθημα ευθύνης και εφαρμόζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία προβλέπουν αναστολή συνεδριακών δράσεων για τέσσερις εβδομάδες, αποφάσισαν την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων με θέμα: «Εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και στο Συνταξιοδοτικό», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στη Λειβαδιά (15/3/20), στην Καλαμάτα (30/3/20) και στην Πρέβεζα (6/4/20).

Η ενίσχυση των προσπαθειών για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και των προσκεκλημένων αποτελούν προτεραιότητα τόσο για την ΑΔΕΔΥ και το Κοινωνικό Πολύκεντρο όσο και για τα αντίστοιχα Νομαρχιακά Τμήματα.

Οι αναβληθείσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν οι σχετικές εξελίξεις και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν με νεότερες ανακοινώσεις της ΑΔΕΔΥ και των κατά τόπους Νομαρχιακών Τμημάτων.

 

20200309_anavoli_ekdiloseon

Check Also

Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση της μελέτης «Το επίπεδο και η εξέλιξη των αμοιβών στον ελληνικό δημόσιο τομέα από την κρίση του 2009-10 μέχρι σήμερα»

Αθήνα, 6  Ιουνίου 2022 Δελτίο Τύπου Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ  σε συνεργασία με το …