Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Ενίσχυση της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» της Πράξης «Δράσεις Ενίσχυσης της Επιχειρησιακής και Διοικητικής Ικανότητας των Δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020», θα υλοποιήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα Συνδικαλιστική Επιμόρφωση 1: Οικονομικές Εξελίξεις και Δημόσιος Τομέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δημόσιοι υπάλληλοι (ΠΕ- ΤΕ- ΔΕ) εκπρόσωποι εργαζομένων στο Δημόσιο – μέλη Δ.Σ. συνδικαλιστικών οργανώσεων ή/και γενικότερα υπάλληλοι με ενδιαφέρον για τις συλλογικότητες των εργαζομένων στο Δημόσιο, που υπηρετούν στους νομούς, στις έδρες των οποίων θα υλοποιηθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά στην επιλογή εκπαιδευομένων στις περιφέρειες Αττικής, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Η υποβολή αιτήσεων είναι ανοικτή χωρίς χρονικό περιορισμό.  Τα τμήματα θα σχηματίζονται κάθε φορά από τις  αιτήσεις που θα έχουν υποβληθεί κάθε χρονική στιγμή

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε την Πρόσκληση

Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Check Also

Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό, 12 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020», υλοποιεί την Πράξη …